Férfiak a Marsról?


Image

Hogy mi kell a férfiaknak az ágyban és az ágyon kívül, azt már rengetegen formába öntötték. Való igaz, örök talány marad a két nem egymásnak mindig is, de idővel kibogozzuk a rejtélyt. Jól működő kapcsolatok voltak, vannak és lesznek is, de mindenki tisztában van vele, hogy a sikert nem adják könnyen. Így hát megosztom saját tapasztalataimat, és bónuszként górcső alá veszem ezen „marslakókat“.
A húszpontos szabályról hallottunk már eleget, de kérdem én, kedves hölgyeim, valóban hiszünk ebben a marhaságban? Vajon melyik férfinak jut eszébe kiértékelni csípőnk körmérete alapján, hogy képesek vagyunk-e a magzat kihordására, hacsak nem egy megrögzött nőgyógyász az illető- de az esetek nagy részében nem ez a jellemző. Ők sem különböznek tőlünk semmiben ezen a téren. S hogy mi a lényeg? Hát mindössze annyi, hogy ha van rajtunk valami, amivel kitűnünk a tömegből, akkor már fél sikert arattunk. Lehet az hajszín, hosszú láb vagy kedves arc. Persze mi, nők is képesek vagyunk hibákat elkövetni és olyan dolgokkal keltünk érdeklődést, ami nem biztos, hogy az előnyünkre válhat. Ha van rajtunk némi túlsúly, nem kellene ragaszkodnunk a szatén blúzhoz és a répanacihoz, vagy ha fogsorunk már szinte zabért kiált, hát ne hangsúlyozzuk tovább arcunkat lángolo hajkoronával, hanem emeljük ki hibátlan alkatunkat. Valószínűleg , mindkét eset maradandót alkotott, csak nem biztos, hogy a hasznára is válik az illetőnek. Veleszületett adottságokkal születünk és mindenki másért szép, csak meg kell találnunk magunkban, és elsősorban el kell fogadnunk önmagunkat.
Itt veszi kezdetét a kísérlet, kedves hölgyeim! Megszeretni önmagunkat! Ez a lényeg, és mindjárt felkeltjük az érdeklődést. Elég elkezdeni (!) edzeni és mindjárt úgy érezzük, hogy olvad rólunk a röcögőzsírpárna…és igen, büszkék leszünk magunkra. Ezzel kedvünk is javul, és kisugárzásunk is változni fog. Hogy az édességgel mi legyen? Nem, nem fogjuk kivágni a kukába, de mértekletesek leszünk, és nem falunk be naponta egy tábla Milkát.
És most jöjjön az intellektualitás! Az, hogy a másik nem nem szereti az okos nőket, az badarság. Ahogy minket is vonzanak a sikeres, céltudatos férfiak, mint lepkét a láng, úgy számukra is fontos, hogy a párjuknak legyenek álmai, és határozottságot sugalljanak. Személyemből fakadó hiba a mérlegelés, és látom, hogy olyankor páromat az őrületbe kergetem vele s vissza. Ha jellemezni kellene ilyenkor magamat, akkor a „vívódó hős” hős nélkül a kiváló kifejezés. Szóval ez a Férfi számára egy cseppet sem vonzó tulajdonság .
Bemelegítésnek legyen ennyi elég! Tartsuk csak szemmel a másik nemet, és ha elkezdjük az alapvető változásoknál, sikert sikerre fogunk halmozni kedves hölgyeim.

Hozzászólás